• Стартира онлайн обучение за програмисти на "Академията на Телерик"

    Стартира онлайн обучение за програмисти на "Академията на Телерик"

    “Академията на Телерик” обяви прием за студенти и специалисти с опит в програмирането.

    Стартира онлайн обучение за програмисти на "Академията на Телерик"

    Академията на Телерик” обяви прием за студенти и специалисти с опит в програмирането.
    Академията е водеща образователна инициатива. Всеки, който желае може да се включи в програмата напълно безплатно и без да преминава входен тест.

    Всички материали по курса ще бъдат достъпни на сайта на програмата. След успешното завършване на курса всеки участник ще получи сертификат. Желаещите трябва да заявят участието си до 29 януари.

    „Програмата е създадена специално за студенти и специалисти, които имат опит в програмирането и искат да обогатят своите знания. Ще изучат най-съвременните софтуерни технологии, ще разширят уменията си и няма да губят време в изучаване на материал, който вече им е познат. Курсистите сами избират кога, по колко време и къде да се подготвят.”, обяснява Бойко Яръмов, който е основател на Академията.

    Компонентно тестване със С#” и „ООП с JavaScript” са първите от темите на обученията. „Софтуерната академия на Телерик” е едногодишен курс за практическа подготовка. Цялото обучение включва 20 курса и предлага индивидуални и екипни проекти. Всеки, който заяви участие до 29 януари автоматично ще се включи във вторият етап от стартиралия през октомври 2016г. осми сезон на Академията.

    Необходимо е участниците да имат познания за работа с HTML, C#, JavaScript и CSS.

    онлайн курсове програмисти "Софтуерна академия на Телерик" курсове по програмиране

    Оценка на новината

    0