• От любовта към изкуството до успешен бизнес за 20 дни

    От любовта към изкуството до успешен бизнес за 20 дни

    Да бъдеш различен и оригинален е нещо, към което всеки се стреми. Всеки от нас изглежда различно, има различен стил, харесва различни неща и обича да изразява себе си по различен начин.

    От любовта към изкуството до успешен бизнес за 20 дни

    Да бъдеш различен и оригинален е нещо, към което всеки се стреми. Всеки от нас изглежда различно, има различен стил, харесва различни неща и обича да изразява себе си по различен начин. Тръгвайки от дрехите и стигайки до... кейса за смартфона ни – всички ние си приличаме и се различаваме по нещо.

    Enjoy the Case е стартъп в истинския смисъл на думата. Фирмата е стартирала дейността си само преди 20 дни. Създателят е инженерният физик Стоян Стойнов, а дейността няма нищо общо с физиката. Стоян е готов да Ви направи кейс за смартфон и обещава да бъде супер оригинален.

    Кейсовете се изрисуват ръчно. Стоян е графити артист, но с течение на времето се откъсва от изкуството и започва да учи инженерна физика. В крайна сметка, обаче се връща към онова, което най-много обича.Той споделя, че рисуването дава невероятен шанс за себеизразяване. 

    Всъщност идеята е дошла, когато Стойнов е решил да си направи кейс за собствения смартфон. Така му дошла идеята, че щом той би искал персонализиран кейс, то и други хора биха им обърнали внимание.



    Макар, че стартъпът още е новородено, Стоян споделя, че вече е възвърнал около 20% от първоначалната си инвестиция. Потребителите харесват идеята и от уста на уста хората разбират за Enjoy the Case. Това, което прави кейсовете страхотни е възможността за гравюра, която да ги направи още по-персонални и оригинални. 

    Сега Стоян би искал да направи рекламна кампания, която да спомогне за развитието на бизнеса. Предприемачът иска да излезе и извън пределите на страната, а основната цел е брандът да се превърне в световен.


     

    кейс за смартфон Enjoy the Case оригинални кейсове

    Оценка на новината

    0