• "Грейко инженеринг" - малка фирма с големи постижения

    "Грейко инженеринг" - малка фирма с големи постижения

    Николай Цветанов и Милен Владков са собственици на компанията от Горна Оряховица „Грейко инженеринг“, която миналата година спечели награда в конкурса „Най-добра българска фирма“.

    "Грейко инженеринг" - малка фирма с големи постижения

    Николай Цветанов и Милен Владков са собственици на компанията от Горна Оряховица „Грейко инженеринг“, която миналата година спечели награда в конкурса „Най-добра българска фирма“ в категория „Микро и малка фирма“. Дружеството е на пазара от 5 години, а вече е постигнало завидни резултати.

    „Грейко“ се занимава с проектиране и производство на каминни съоръжения, които използват биомаса за горене. Фирмата вече има изградена дистрибуторска мрежа и редовно провежда семинари, на които обучава желаещите.

    Такъв семинар ще бъде проведен съвсем скоро във Велико Търново. Очаква се в него да вземат участие 30 фирми от цялата страна. Със създаването на такава дистрибуторска мрежа, „Грейко“ иска да улесни клиентите си, като им предоставя възможност да получат всичко необходимо по-лесно и по-бързо.

    За 5-те си години на пазара, фирмата е успяла да изгради и нова производствена база. В момента там работят около 30 човека, а в халето са монтирани нови машини на стойност 500 000 лв. Така фирмата може да ползва свое оборудване, вместо да търси чужди услуги, както до сега.

    Тази година предстои и разширение на халетата. Сега фирмата проектира камина с вградена горелка, предназначена за отопление на халета.

    "Грейко инженеринг" Горна оряховица палетни съоръжения каминни съоръжения

    Оценка на новината

    0