• Български стартъп свързва модерните родители с професионални детегледачки

    Български стартъп свързва модерните родители с професионални детегледачки

    В днешното забързано ежедневие много родители срещат затруднения да свършат задълженията си.

    Български стартъп свързва модерните родители с професионални детегледачки

    В днешното забързано ежедневие много родители срещат затруднения да свършат задълженията си. Понякога е трудно да съчетаеш всичките си задачи в офиса с приготвянето на закуска за децата, воденето им на училище или на тренировки и така нататък. В България професията детегледач все още не е съвсем навлязла и това вероятно се дължи най-вече на недоверието на българина що се отнася до грижите за децата им.

    Затова един български стартъп се заема да създаде връзката между родителите и наистина добрите детегледачки. GoodKnight е онлайн платформа, която представлява именно това. Всеки родител има високи изисквания към човека, който ще се грижи за детето му, докато него го няма.

    Създатели на платформата са съпрузите Даниела и Макс. Като родители те добре знаят колко е трудно да постигнеш баланс между семейния, личния и работния живот. Именно затова те създават платформата. GoodKnight се отличава с много неща. На първо място е професионализма на всички детегледачки. Те са проверени и имат опит, така че родителите могат да бъдат спокойни.

    Освен това можете да намерите детегледачка във всяка една минутка. Независимо дали имате бизнес среща в събота или Ваши приятели са Ви поканили на по питие в последния момент, GoodKnight ще Ви свърже с детегледачка, която е близо до Вас.

    Платформата има и Академия за детегледачки, в която психолози, педиатри и педагози обучават детегледачите, така че те получават висока квалификация. Друго голямо предимство е, че родителите могат да поставят оценки и коментари за работата на детегледачите. Така преди да решите на кого да се доверите, можете да прочетете мненията на други потребители.

    Ако останете доволни от работата на някой, то можете да се обръщате към него винаги, когато имате нужда. Абонамента за ползването на платформата е 99 лв. и е еднократен. Плащайки тази такса, можете да ползвате платформата неограничено време.

    детегледачи

    Оценка на новината

    0