• Задължителни четива за всеки, който иска да бъде успешен предприемач

    Задължителни четива за всеки, който иска да бъде успешен предприемач

    Развитието на предприемаческите умения е основна цел за всеки, който иска да управлява успешен бизнес.

    Задължителни четива за всеки, който иска да бъде успешен предприемач

    Развитието на предприемаческите умения е основна цел за всеки, който иска да управлява успешен бизнес. То обаче, не е резултат само на натрупване на опит. Бизнес книгите са едни добри инструменти за получаване на нови знания и вдъхновение. Така че, ако все още не Вие минало през главата да си купите книга, в която да прочетете интересните истории и стратегии на вече успелите предприемачи, то сега е момента. Ето и няколко предложение от нас.

    „Партизански маркетинг“ от Джей Конрад Левинсън е задължително четиво за всеки собственик на фирма. „Партизанският маркетинг“, наречен още герила маркетинг представя евтини и лесни стратегии за печалба на малкия бизнес. Всеки, който прочете тази книга е научи как да развие успешна маркетингова стратегия с по-малък бюджет.

    „От нула до едно. Размисли върху стартъпите или как да изградим бъдещето“ на Питър Тийл ще Ви покаже защо е по-добре да създаваме иновации, вместо да копираме някой друг. Тази книга е вдъхновението, от което се нуждае всеки основател на стартъп и всеки иноватор, всеки бизнесмен, всеки човек, който иска да промени нещата.

    „Гениален маркетинг“ на Питър Фиск ще инжектира творческо мислене и проницателност във всеки, който прочете тази книга. Пазарите са пренаситени, клиентите имат все по-огромни изисквания, а конкуренцията расте всеки ден, затова е нужно гениална мисъл, поднесена от един гениален човек, която да Ви покаже правилния път.

    „Милионер без образование“ от Майкъл Елсберг е книга, която ще Ви покаже, че всичко, което Ви е необходимо, за да успеете в бизнеса не се учи в училище. Книгата е вдъхновена от съпругата на Елсберг – Джена, която се отказва от колежа и се превръща в... успял предприемач.

    „100-те абсолютни закона на бизнес успеха“ от Брайън Трейси е книга, която ще Ви научи как да увеличите приходите си, как да продавате по-добре, как да задържите служители и въобще ще Ви научи да спазвате закона на бизнеса, защото те са не по-малко важни от желанието и амбицията.

    бизнес съвети книги за бизнес книги за маркетинг успели предприемачи бизнес книги

    Оценка на новината

    5.00