• Енергийни стартъпи от България могат да вземат участие в състезанието PowerUp!

    Енергийни стартъпи от България могат да вземат участие в състезанието PowerUp!

    Тази година възможност за участие ще имат и български стартиращи компанни, опериращи в сферата на енергийния сектор.

    Енергийни стартъпи от България могат да вземат участие в състезанието PowerUp!

    Третото издание на конкурса PowerUp! се организира от InnoEnergy. Тази година възможност за участие ще имат и български стартиращи компании, опериращи в сферата на енергийния сектор.

    За победител в състезанието ще бъде избран най-иновативният и перспективен проект в сектора на устойчивата енергия, който би могъл да повлияе благоприятно върху опазването на околната среда в глобален мащаб.

    За да се включите в конкурса, компанията ви трябва да е на не повече от 2 години, но да може да престави прототип на идеята си и да има сформиран екип. Крайният срок за кандидатстване е 11 септември, а за да се запишете трябва да попълните формуляр на английски език в сайта на състезанието.

    Идеята на състезанието е не само възможността за развитие на бизнеса, но и запознанстото и контакта с ключови клиенти и партньори. „За толкова силно регулиран сектор, какъвто е енергийният, контактите с правилните хора е ключов за бизнеса на национално и международно ниво.“ – коментира Марияна Хамънова, управител на InnoEnergy.

    Сред страните, които ще имат възможност да се включат са Полша, Гърция, Румъния, Кипър и още 18 страни от Централна и Източна Европа.

    PowerUp! InnoEnergy български стартиращи компании

    Оценка на новината

    5.00