• Ден на кариерата 2018

    Ден на кариерата 2018

    В рамките на изложението студенти и работодатели ще имат възможност за срещи и обсъждане на конкретни възможности за стаж и работа

    Ден на кариерата 2018

    Кариерният център и Студентският съвет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” организират кариерно изложение „Ден на кариерата 2018”. Събитието ще се проведе на 25 април 2018 г. Официалното откриване е от 10:30 ч. в централното фоайе на университета.

    В рамките на изложението студенти и работодатели ще имат възможност за срещи и обсъждане на конкретни възможности за стаж и работа, както и да проведат дискусии по актуални теми, свързани с професионалната реализация и търсенето на пазара на труда, включително и даване на практически насоки и полезни съвети при кандидатстване за работа и стаж.

    „Ден на кариерата 2018” във Варненския свободен университет се осъществява в партньорство с JobTiger и с подкрепата на Дирекция „Образование и младежки дейности“ на Община Варна.

    Регистрация за участие вече направиха над 25 фирми и организации, сред които „Адеко България“, „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“, Фондация  „Заедно в час“, „Явлена Варна“ ООД, „Пътища и мостове“ ЕООД, „Astound Commerce”, iCard и др.

     

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0