• Българска следа на тазгодишните награди „Оскар“

    Българска следа на тазгодишните награди „Оскар“

    Българската компания ''Офсет Груп'' са създателите на опаковките за един от множеството подаръци за участниците.

    Българска следа на тазгодишните награди „Оскар“

    Броени часове до най-престижната церемония в Холивуд – „Оскарите” стана ясно, че една от утешителните награди в надпреварата, която е шоколадови бонбони, ще е ''облечена'' в българска опаковка. 

    Виновниците за това са Офсет Групкоито са създатели на кутиите за шоколадови бонбони на шотландската сладкарка Фиона. Самата тя споделя: „Перфектни са. Направиха всичко, което исках. Всичките ми кутии са от България.”

    Цветовете на кутиите са златно и черно, за да изглежда елегантно, като опаковките са рециклируеми и не съдържат пластмаса.

    От „Оскарите” помолили Фиона да направи 38 кутии с по 24 сладки във всяка една. По-голямото предизвикателство обаче било да изгледа всички номинирани филми. Подготовката ѝ отнела над 20 часа. „Всеки път, като забележех нещо интересно, слагах филма на пауза и си записвах в едно тефтерче какви биха били най-добрите вкусове.", споделя шоколатиерката.

    Шотландските сладки с български опаковки вече са подарени на номинираните за престижната награда. 

     

    За Офсет Груп
    Офсет Груп е лидер в областта на полиграфията в България от 1993 година. Фирмата е специализирана в производството на широка гама висококачествени печатни продукти, луксозни опаковки, специализирани печатни услуги, студио за графичен дизайн, производство на 3D месингови гравирани клишета за топъл печат.
    www.offsetgroup.bg

    награди "Оскар" Офсет Груп българска следа

    Оценка на новината

    0