• Българин създаде вечно актуална визитка

    Българин създаде вечно актуална визитка

    Приложението Birlibam позволява да се направи дигитална визитна картичка, която може да бъде препращана многократно по 5 различни начина.

    Българин създаде вечно актуална визитка

    Приложението Birlibam, създадено от Владислав Михайлов, позволява да се направи дигитална визитна картичка, която може да бъде препращана многократно по 5 различни начина.

    Birlibam е достъпно през магазините Apple и Google Store, както и през web портал позволяващ на фирми да създадат свой фирмен профил.

    Birlibam е един свеж и абсолютно модерен начин да се представиш пред света. Информацията в приложението постоянно се обновява, което я прави винаги актуална.
    Не на последно място в плюсовете на апликацията се поставя и възможността за offline споделяне на контакти чрез QR код.

    Приложението Birlibam напълно отхвърля необходимостта от хартиени визитни картички, което не само е по-евтино, но и се грижи за природата.
    Birlibam беше представен през септември тази година и беше поканен да участва като Alpha Startup в изданието на Web Summit в Лисабон.

    „Тези успехи ни дават увереност, че вършим добра работа. След участието ни в Web Summit успяхме да получим и частно финансиране на стойност 10 000 долара, предоставени от Бизнес Ангелът г-н Гупта” – казва създателят на приложението Владислав Михайлов.

    Годишния абонамент на фирмен служител за визитника е 1,60.

    дигитална визитна картичка Бирлибам визитна картичка

    Оценка на новината

    5.00