• Български бижута на световно ниво

    Български бижута на световно ниво

    Николай Пирянков основава своят бижутериен бранд , Taylor & Hart,  през 2013г., в Лондон.

    Български бижута на световно ниво

    Николай Пирянков основава своят бижутериен бранд , Taylor & Hart,  през 2013г., в Лондон. Продуктите на бранда са висококачествени, а това, което печели най-много клиенти на Николай е възможността за изработка на бижу по проект на клиента, което да го направи уникално. Всеки модел се подготвя на 3D принтер и след това се добавят диаманти и други скъпоценни камъни – всички с доказан произход.



    Повечето клиенти на бранда са мъже. Много от тях търсят консултация, с екипа, за даден своя идея.
    „Клиентите ни често ни търсят по Viber и Skype. В началото това ни изненада, но сега е редовна практика. С колегите сме готови винаги да початим в името на перфектното бижу. Преди няколко месеца открихме и изложбено пространство в Лондон. Така можем на обсъждаме с клиентите си всички, което ги интересува, очи в очи.”, споделя Николай.

    Taylor & Hart стига до полуфиналите на Pitch to Rich – конкурс за стартъпи, организиран от самия Ричард Брансън. Почти веднага след това влиза в класацията „Компаниите на бъдещето”, където попадат 50-те най-добри фирми от целия свят. През това време екипът не спира да работи и успява да спечели половин милион паунда от платформата за инвестиции Seedrs. Startups Awards също отличава стартъпа с награди в две категории.
    Още след стартирането на компанията през 2013г., екипът печели награда за „Най-добра стартираща компания за бижута” във Великобритания.



     В момента компанията има офис и в България, където работят 1/3 от всички служители на компанията. Целият екип работи усърдно за развитието на компанията и знаят, че могат да успеят, защото именно заради тях пазарът се променя. Диамантите се превръщат в добър приятел и на мъжете, които искат да бъдат уникални.
    Уникалните бижута са добър начин да покажем своята индивидуалност и характер.
    Едни от най-интересните бижута, които са били изработени в Taylor & Hart са пръстен с лика на Дарт Вейдър, модели, показващи страстта към тенис шампионатите, Световната купа или футбола, както и пръстени с лик на известна личност.

    Компанията предлага всякакви бижута - пръстени, колиета, гривни, годежни пръстени и други. 

    Taylor & Hart български златни бижута български бижута

    Оценка на новината

    5.00