• SIN R1 отново привлече вниманието на най-голямото автомобилно изложение в света

    SIN R1 отново привлече вниманието на най-голямото автомобилно изложение в света

    Автомобилните производители от цял свят вече се събраха на изложението „Автосалон Женева” 2017, а всички автомобилни фенове са насочили вниманието си към него.

    SIN R1 отново привлече вниманието на най-голямото автомобилно изложение в света

    Автомобилните производители от цял свят вече се събраха на изложението „Автосалон Женева2017, а всички автомобилни фенове са насочили вниманието си към него. „Автосалон Женева” 2017 предлага редица нови модели автомобили от всякакъв клас. Невероятни иновации, футуристични дизайни и по-голяма мощност очакват всеки, решил да погледне какво ново има в автомобилната индустрия.

    На изложението има и българско участие от компанията SIN CARS, чиято централа е в Мюнхен. Българската суперкола веднага събра погледите, както на феновете, така и на конкуренцията, защото наистина има какво да предложи. Тази година компанията представи новия автомобил Sin R1 550 – част от серията Sin R1. Няма да споменаваме, че всеки би се обърнал след такава кола - това е ясно, но ще кажем, че двигателят е специално разработен и е с капацитет 500 конски сили. R1 550 разполага и с електрическа система на динамото с нова CAN конфигурация на пауър модула.



    Салонът също е изключително елегантен. Седалките са изработени така, че да приличат на тези в състезателните автомобили, но са в пъти по удобни.
    Фирмата SIN CARS е основана преди 5 години във Великобритания от инженерът Росен Даскалов. SIN CARS нашумя и у нас, след представянето на първата българска супер кола. Компанията се занимава с производство на спортни и състезателни автомобили. Това е второто участие на компанията в това изложението. Миналата година те представиха модела SIN R1 RS

    SIN CARS Sin R1 550 SIN R1 RS българска супер кола супер кола

    Оценка на новината

    5.00