• trener.football улеснява футболните треньори

    trener.football улеснява футболните треньори

    trener.football е ново мобилно приложение, разработено от трима българи

    trener.football улеснява футболните треньори

    trener.football е ново мобилно приложение, разработено от трима българи. Приложението ще бъде в помощ на треньори по футбол. trener.football засича в реално време движението на топката, разпознава играчите и следи повече от 300 параметъра, като удари към вратата, пасове, успешност и други.

    Тази информация може да помогне на треньорите в работата им с отбора. Чрез приложението могат да получат информация за всеки играч и така да разберат на какво трябва да наблегнат в тренировките. Приложението помага да се следи развитието на всеки един играч, както и неговите силни и слаби страни.

    Създателите на приложението са Николай Ташев, Валентин Иванов и Роман Джуров. Веднага след като идеята се ражда, тримата осъзнават, че тя е добра и си заслужава, освен това идеята им среща изключителен интерес.

    В момента конкуренцията на тримата предприемачи представлява няколко американски фирми. Въпреки това българската компания има предимство, тъй като анализира много повече информация.

    Как работи?
    Компанията поставя камери с високо качество и инсталира допълнителни хардуери и настройки. След инсталацията и на нужния софтуер, той започва да обработва информация на локално ниво или в облака. Така всяко едно мобилно устройство може да влезе в системата и да работи с информацията.

    В момента компанията работи с първият си клиент и се очаква след 3 седмици да видим пилотния проект на компанията. Когато компанията се утвърди смята да започне да работи по стъпването си на пазарите на САЩ и Западна Европа. За момента, обаче предприемачите ще се фокусират върху месни отбори.

    trener.football, обаче не е единствения проект на тримата предприемачи. Те работят и по приложение за незрящи.
     

    приложение trener.football футбол тренировки

    Оценка на новината

    0