• Помощ! Повреда на пътя!

    Помощ! Повреда на пътя!

    При авария с МПС на пътя 45% от хората в България първоинстинктно звънят на приятел или познат

    Помощ! Повреда на пътя!

    При авария с МПС на пътя 45% от хората в България първоинстинктно звънят на приятел или познат за помощ, дори ако този човек по професия не е автомобилен механик и не са убедени в неговите монтьорски умения.

    Този навик е заложен още от времето на социализма , когато при авария на пътя с автомобил, всичко се оправяш с вдигането на капака, бързата проверка на далеч по-опростената автомобилна уредба , проверка на свещи, клеми, ремък (често заменян с дамски чорапогащник при нужда) ,шарнирен болт, вода или антифриз. Капака се затваряше и колата продължаваше на собствен ход.

    Сега обаче ситуацията е различна. Новото поколение коли с фина електроника и датчици за всяка възможна повреда, не позволяват своеволия под капака на автомобила. За това на помощ идва денонощната Пътна помощ.

    Ума, дотстъпна и напълно удобна, двадесет и четири часова услуга, която предлага сигурност на пътя при всяка ситуация  и  също така опцията автосервиз на място.

    Благодарение на денонощната Пътна помощ, няма да се тормозите с въпроса-„На кого да звънна” , ако нещо непредвидено ви изненада по време на път. Денонощната пътна помощ обслужва както леки автомобили , така и джипове, ван, пикапи и микробуси.

    А опцията автосервиз на място, ще отстрани повредата, което ще позволи да продължите пътуването си спокойно, без да се терзаете къде е най-близкият автосервиз, където да отремонтират превозното ви средство.

    Ако се окажете пред ситуация в която колата ви не иска да запали пред дома ви, на паркинг или друго място, опцията да повикате автомеханик от лицензирана фирма за пътна помощ на мястото на което сте, ще ви спести много време, нерви и неприятности. Не се колебайте да се доверите на специалисти, които бързо и професионално ще се отнесат към проблема на вашият автомобил.

    Професионалната пътна помощ отдавна не е скъпа услуга, и луксозен избор само за тези, които могат да си го позволят. При авария на пътя не се колебайте да потърсите лицензирана пътна помощ, която ще ви съдейства професионално за отстраняването на аварията и безпроблемното ви пътуване.

    Пътна помощ МПС Денонощна пътна помощ

    Оценка на новината

    5.00