• Балканските Оскари правят мост между бизнеса и образованието

    Балканските Оскари правят мост между бизнеса и образованието

    Бизнес-лидерите "Победа" АД и "Комсед" АД с номинации от форума

    Балканските Оскари правят мост между бизнеса и образованието

    Новите иновативни продукти на една от водещите компании в България - Победа АД, са сред претендентите за престижните статуетки на  четвъртото издание на най-големия балкански форум - Balkan Business Awards 2018. Церемонията ще се проведе тази вечер в столичния хотел Премиер Бест Уестърн. 

    „Победа“ АД влиза в надпревара с новото си изкушение - вафлен десерт „Черноморец“,  продължение на вълнуващата за поколения потребители серия бонбони „Черноморец“. Продуктът е лансиран на пазара в началото на 2017 г. в два вкуса - вафлен десерт с портокал и фъстъци и вафлен десерт с какао и фъстъци. Вафлен десерт „Черноморец“ е модерен продукт, който пресъздава усещането за вкуса на едноименната марка бонбони, представен в нова атрактивна форма. 

    Друга водеща компания в българската икономика - Комсед АД, също е сред претендентите за статуетките тази вечер. С 29-годишен опит на българския пазар за бебешки стоки и детски играчки,  фирмата днес  има 23 магазина и щандове за детски играчки във верига бензиностанции в цялата страна. 
     

    Призьорите ще бъдат отличени с почетни плакети и статуетки, ще получат подаръци от козметична компания РЕФАН, от популярната на Балканите парфюмерийна верига Ди енд Пи, както и ваучери от лидера в дигиталния печат ФРЕШ Принт, партньор на събитието.

    Основен акцент в събитието ще бъде връзката мeжду бизнеса и образованието - чрез  партньорите на Балканския форум - Международната младежка организация  AIESEC, съобщават организаторите  ВИП Комюникейшън. 

    "Над 70 процента от младите хора намират реализация в България. Докато учат, те могат да практикуват в големи компании и това да помогне на развитието им", допълва Цвета Папукчиева, член на  AIESEC и ученичка в 12 клас. 

    Престижните награди подпомагат за четвърта поредна година инвестициите в образованието  и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България. По време на форума  младежката организация AIESEC ще представи  своето интерактивно събитие,  мост между студентите и бизнеса  - "Бизнесът в действие", провеждащо се за 13-та година. 

    Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. 

    Balkan Business Awards 2018 AIESEC Комсед АД Победа АД

    Оценка на новината

    5.00