• Autopro.bg отчита нарастващ интерес към LED системите за автомобили у нас

    Autopro.bg отчита нарастващ интерес към LED системите за автомобили у нас

    Онлайн магазинът Autopro.bg функционира на българския пазар от 2010 г.

    Autopro.bg отчита нарастващ интерес към LED системите за автомобили у нас

    Автомобилните LED системите са най-новия хит на българския пазар на автомобилни аксесоари и интересът към тях през последните месеци се увеличава с бързи темпове. Това отчитат от онлайн магазина за тунинг части и аксесоари Autopro.bg, който от години предлага такива LED продукти. Става въпрос за осветителни системи, които се използват за къси или дълги светлини на колите и подобряват значително видимостта на шофьорите през нощта.

    „През последните месеци LED системите навлязоха масово на пазара у нас. Само през първите четири месеца на годината наблюдаваме 32% ръст при този клас продукти и изглежда, че тенденцията ще се запази и в бъдеще. Сред основните причини за позитивната тенденция е комбинацията от атрактивен външен вид, който придават LED системите на автомобила, но и значителното повишаване на сигурността, тъй като те могат да подобрят видимостта на шофьора с до 200%, а от там и неговата способност да реагира по-бързо и адекватно на променящата се пътна обстановка“ - споделя Асен Лангаров собственик на Autopro.bg. Според него, за втори път определен клас автомобилни и тунинг аксесоари отчита толкова сериозен ръст, след интереса към ксенон системите за фарове преди няколко години.

    Онлайн магазинът Autopro.bg функционира на българския пазар от 2010 г. с фокус върху запълване нишата при висококачествените тунинг части и аксесоари на достъпна за родните потребители цена. Сайтът успява да се наложи в този сегмент, благодарение на най-новите технологии за електронна търговия, подхода за максимално опростяване и ускоряване процеса на покупка, както и директното партньорство с водещи производители от целия свят, включително Германия, Полша, Италия, Великобритания, Австралия, Китай и Тайван. Днес интернет магазинът е изключителен представител на имена като Petex, Farad, EGR, OSRAM, а сред продуктите, предлагани в сайта са и тези със собствената търговска марка Autopro.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00