• 3 лесни стъпки за създаване на успешна кариера

    3 лесни стъпки за създаване на успешна кариера

    Да изградите успешна кариера е въпрос на много усилия и усъвършенстване.

    3 лесни стъпки за създаване на успешна кариера

    Да изградите успешна кариера е въпрос на много усилия и усъвършенстване. Чудили ли сте се защо шефът Ви предпочита друг колега да изпълни важна задача или да работи по голям проект? Имате по-добри качества, а не сте толкова успял? Имаме идея как да промените това.

    Общувайте
    И то с правилните хора. Дори да не сте пряко свързани с някого, но той има важна роля в компанията, опитайте да създадете здрава и устойчива връзка с него. Покажете му своите качества и умения. Не говорим за „натягане” нито за излишно ласкателство. Става въпрос за показване на лично отношение.

    Прилики
    Знаете ли, че ако отидете на бизнес среща и облеклото Ви е сходно с това на събеседника Ви, имате 50% повече шанс да завържете добри контакти и да сключите сделка? Това е така, защото облеклото е първото, което говори за характера Ви, то може да препрати сигнал, че Вие и събеседника Ви сте на едно ниво. Можете да използвате това и в офиса.

    Покажете се
    Във всеки офис има по един любимец. Вместо да завиждате и тайничко да го мразите, опитайте се да разберете с какво Ви превъзхожда, после го надскочете. Ако искате да се издигнете в кариерата си, трябва да умеете да учите от другите.

    издигане в кариерата кариера кариерна стълбичка

    Оценка на новината

    0