• Как спортът вдига цената на имота?

    Как спортът вдига цената на имота?

    Между силните брандове и продажбата на имоти има силна връзка. Между 1998г. и 2003г. в САЩ се наблюдава „Старбъкс ефекта“.

    Как спортът вдига цената на имота?

    Между силните брандове и продажбата на имоти има силна връзка. Между 1998г. и 2003г. в САЩ се наблюдава „Старбъкс ефекта“. Той е вдигнал стойността на всички жилища, кито са се намирали в близост до прословутото кафене. Според данни на Zillow стойностите са се вдигнали с 65%.
     
    Сега се наблюдава нова вълна, но става въпрос за фитнес залите или още по-търсените домашни фитнес зали. Ако продавате имот, който се намира в близост до фитнес зала – вземете го предвид. Една такава локация би вдигнала стойността на имота Ви с повече от 50%.

    Това се дължи на факта, че много хора биха искали да тренират след работа, но липсата на време, претъпканите фитнес зали и неудобната локация са основните проблеми пред спортистите. Именно затова една фитнес зала в имота или помещение с потенциал да се превърне в такава може да вдигне цената на имота с доста.

    Стойността на едно жилище може да бъде вдигната и ако в близост до него има т.нар. „търговски коридор“, където трябва да има ресторанти, кафенета и магазини. За да определите реалната цена на имота си, най-добре се консултирайте с експерт. Той би трябвало да вземе предвид всички фактори и да определи оптимална цена за продажба.

    продажба на имот фитнес зали тренировка домашна фитнес зала

    Оценка на новината

    5.00