• Три метода за спестяване на трима милионери

    Три метода за спестяване на трима милионери

    Да се спестява не винаги е лесно, особено когато липсва воля.

    Три метода за спестяване на трима милионери

    Да се спестява не винаги е лесно, особено когато липсва воля. Предлагали сме Ви много съвети за спестяване и всички те са добри, но пък не всички са били изпробвани от истински милионери. Затова днес ще Ви запознаем с три метода за спестяване от трима милионера, които със сигурност ще подействат.

    50-30-20
    Този метод за спестяване е любим на Кайл Тейлър от The Penny Hoarder. Правилото е съвсем елементарно. Всеки месец трябва да разделите заплатата си на:

    50% за спестяванията, като най-добре е да ползвате банкова сметка.
    30% за покриване на битовите нужди.
    20% за забавления.

    Този метод е ефективен, защото не ни ощетява. Предвидени са и пари за забавление, което ще направи спестяването по-приятно.

    50% за милионер
    Грант от Millennial също обича да спестява 50% от заплатата си. В първият ден той е разполагал с 2 долара и 26 цента в банковата си карта. За 5 години, спестявайки 50% от сумата всеки месец, Грант натрупва състояние от 1 милион долара.

    Бюджет за спестяване и бюджет за харчене
    Това е методът на Джей Лено. Когато Лено влиза в света на бизнеса, той веднага търси още един източник на приходи. Той успява да натрупа богатство, защото винаги спестява по-големия си приход, а харчи по-малкия. До ден днешен шоуменът не е похарчил и цент от приходите си от Tonight Show.

    За да ползвате този метод на спестяване помислете с какво още можете да се занимавате, за да генерирате още пари. Можете да превърнете хобито си в бизнес и да спестявате парите. Опитайте да откриете източник на доходи, който да Ви носи удовлетворение, защото ако сте твърде зает и напрегнат, идеята за спестяване бързо ще излезе от пеметта Ви.

    спестявания Лични финанси милионер как да пестим

    Оценка на новината

    5.00