• Как новата функция на Instagram работи за бизнеса?

    Как новата функция на Instagram работи за бизнеса?

    Instagram е една от най-използваните социални платформи. Предоставя много възможности на потребителите и е удобен начин да се свързваме с други хора, имащи същите интереси.

    Как новата функция на Instagram работи за бизнеса?

    Instagram е една от най-използваните социални платформи. Предоставя много възможности на потребителите и е удобен начин да се свързваме с други хора, имащи същите интереси.
    Платформата наскоро добави и нова функция “carousel”, позволяваща качване до 10 снимки наведнъж.

    Новата функция веднага предизвика интереса на потребителите, а много брандове откриха нови начини да рекламират продуктите си чрез нея. Представяме Ви няколко начина, по които да представите продуктите си в Instagram така, че да предизвикате интерес.

    Панорама
    Някои снимки изискват повече пространства и често не се вписват в квадратния формат на Instagram. Сега вече можете да представите един продукт, разделен в няколко секции. Така представянето е много по-интересно и всичко важно се вижда.

    Повече
    Ако Вашата компания предлага продукти, които си приличат помежду си, но пък имат известни разлики е добре да ги покажете наведнъж. До сега в Instagram това беше възможно единствено чрез колаж. Така, обаче, потребителят не може да види всичко. Новата функция позволява в един албум да бъдат качени повече снимки и така продуктите да бъдат класифицирани.

    История
    Всяка компания, която рекламира в социалните мрежи знае, че е добре да качва постове всеки ден. Можете да се възползвате от новата функция, като заснемете най-важните или най-забавните случки от деня и ги разкажете в история в края на работния ден. Така ще привлечете вниманието и доверието на потребителите.

    Последователност
    Instagram дава съвет към потребителите – използвайте функцията, за да покажете последователност на действията. Ако, например, искате да покажете на потребителя, че продуктът Ви е 100% натурален, то можете да заснемете последователността на приготвяне, след което да споделите с феновете.

    Видео
    Освен, че може да качвате до 10 снимки наведнъж, функцията позволява и едновременно с това да качите видео или анимация в същия албум. Така ще въздействате повече на аудиторията.

    Думи
    Кажете това, което искате в няколко снимки. Можете да разделите отделните части на изречението в различни снимки. Така потребителят ще разгледа всички снимки, за да стигне до края на Вашето послание.

    Не забравяйте, че за да достигнете до повече хора в Instagram, трябва да слагате подходящи хаштагове. Те са начин да достигнете до повече потребители и в крайна сметка да ги превърнете в свои клиенти.
     

    социални мрежи Instagram рекламиране в социалните мрежи бизнес в социалните мрежи

    Оценка на новината

    0