• Как да продадете имот лесно и бързо

    Как да продадете имот лесно и бързо

    За да продадете дома си лесно и бързо Ви трябва добра организация и известни познания в областта на имотния пазар.

    Как да продадете имот лесно и бързо

    За да продадете дома си лесно и бързо Ви трябва добра организация и известни познания в областта на имотния пазар. Има няколко неща, които трябва да наравите, преди да пуснете дома си в продажба. Те ще Ви гарантират по-голям успех и по-бърза продажба.
     

    Стратегия
    Няма как да продадете имота си лесно и бързо ако никой не знае, че той се продава. Затова Ви е нужен добър маркетинг. Освен табелката „Продава се“, която да сложите на видно място, направете няколко добри снимки на имота си. Можете да се възползвате от онлайн платформи, занимаващи се с покупко-продажба на имоти, каквато е Nedvijim.com. Платформата е популярна и има хиляди нови посещения на ден, така че много хора ще видят Вашата оферта.

    Подгответе дома си
    Сега е момента да извършите някои малки ремонти, с цел освежаване. Можете да пребоядисате стените в по-свежи цветове, да смените тапицерията на дивана и така нататък. Ако имате проблем с някакви насекоми е добре да повикате фирма, която ще се справи с тях. Добре е да подредите вещите си, а най-добре е да ги махнете от най-видните места.

    Огледи
    Ако сте прибегнали до агент трябва да сте сигурни, че му имате пълно доверие. Тъй като огледите не се извършват в някакво фиксирано време, някой трябва да бъде на разположение постоянно. Именно затова трябва да имате доверие на агента си достатъчно, че да му дадете достъп до имота си по всяко време на деня.

    Цена
    Преди да се обърнете за помощ към брокер или брокерска компания си направете собствено проучване за цените на имоти, близки до Вашия. Вземете в предвид размерите, квартала, населеното място, комуникативността на мястото, обектите в близост, градския транспорт и други. Така ще добиете представа на каква цена би могъл да се продава имота Ви и ще избегнете възможността да Ви излъжат.

    продажба на имот Nedvijim.com покупка на имот бърза продажба на имот

    Оценка на новината

    0