• Три страхотни идеи за нов бизнес

    Три страхотни идеи за нов бизнес

    Повечето от нас свързват създаването на собствен бизнес с влагането на огромна сума пари.

    Три страхотни идеи за нов бизнес

    Повечето от нас свързват създаването на собствен бизнес с влагането на огромна сума пари. Това, обаче не е така. Оказва се, че можете да стартирате успешен бизнес с нищожна сума. Ето и няколко идеи, които идват от дискусионния сайт Quora. Идеите са изключително иновативни и креативни.

    Финансов Пазар
    Идеята идва от Майкъл Уейн от Мексико. Той съветва първо да си съставите годишен бюджет. Според него 5 долара са напълно достатъчни за старт на кариера на финансовите пазари. Първо се уверете, че между разходите и приходите съществува добър баланс. За 5 долара можете да си купите част от IBM, например. Останалото ще се случи само. Майкъл предупреждава да не вярвате на хора, които Ви обещават да станете богати бързо. Този процес е бавен, но сигурен.

    Лимонада
    Да речем, че имате на разположение 10 лв. и много горещо време. По тази идея не е нужен кой знае какъв коментар. Трябва да внимавате къде ситуирате сергията си. В България практиката за продажба на лимонада не е разпространена, но със сигурност ще бъде изключително печеливша, с оглед на това, че хората обичат домашни разхлаждащи питиета в горещите дни. Помислете дали да не се разположите близо до дома си. Така ще имате възможност да изтичате до вкъщи ако лимонадата свърши.

    Вода
    Дейвид от САЩ има интересна идея. Съветва да си купите минерална вода в бутилки за петте долара, с които разполагате. Ако продадете всяка бутилка за долар (ако вземем за пример Америка, където за $5 ще купите 32 бутилки вода) за два дни ще спечелите 216 долара. Ако работите цяла година всеки уикенд ще имате $10 368.

    А, Чез Хайотис има друга страхотна идея. Според него 5-те долара могат да бъдат инвестирани в чаша хубаво кафе, която да Ви помогне да си измислите страхотен бизнес.

    стартиране на бизнес инвестиции идеи за бизнес

    Оценка на новината

    0