• Изгради добър екип и ще получиш отлични резултати

    Изгради добър екип и ще получиш отлични резултати

    Създаването на добър екип отчасти зависи от лидера на този екип.

    Изгради добър екип и ще получиш отлични резултати

    Създаването на добър екип отчасти зависи от лидера на този екип. Един добър екип може да донесе не само печалби на компанията Ви, но и да накара служителите да са много по-отговорни и продуктивни. Предлагаме Ви три начина да създадете наистина добър тийм.

    Доверие
    Между Вас и екипа трябва да съществува желязно доверие. Да го изградите, обаче не е лесно. Като за начало преусмислете тактиката си – вместо да се карате за всяка грешка, оптравяйте конструктивна критика. Доверието към Вас ще позволи на екипа да споделя идеите си за подобряване на работния процес или някой проект.

    Енергия
    Добрият екип трябва да има разнообразни интереси и знания. Не подбирайте хора, които имат умения само в една област, защото така ще получите добри резултати само в една посока. Добрият екип трябва да се допълва взаимно и всеки негов член да бъде креативен по различен начин.

    Комуникация
    За всеки е ясно, че добрата комуникация между членовете на екипа води до добри резултати. От Вас зависи, обаче да създадете такава работна среда, в която никой да не се притеснява да изразява възгледите и идеите си.

    лидер екип екипна работа тийм лидер

    Оценка на новината

    0