• Цветовете - важна подробност при продажба на имот

    Цветовете - важна подробност при продажба на имот

    Продажбата на имот  е трудна работа. Истината е, че това е едно от нещата, които звучат изключително лесно, но на практика са доста сложни.

    Цветовете - важна подробност при продажба на имот

    Продажбата на имот  е трудна работа. Истината е, че това е едно от нещата, които звучат изключително лесно, но на практика са доста сложни. Разбира се, всеки знае, че имота трябва да излгежда по най-добрия начин при огледите. Създаването на уют в апартамента е едно от най-важните неща, при продажба на имот.

    Може би знаете, че цветовете оказват различно влияние на ума. Има цветове, които е добре да използвате в имота си, когато искате да го продаде и други, които не е добра идея да присъстват в интериора. Макар и да Ви се струва съвсем малка подробност, цветове в имота Ви могат драстично да вдигнат цената му, ако му придават допълнителен уют и елегантност.

    Не е добра идея да залагате на твърде крещящи цветове, тъй като вкусовете на хората са напълно различни. Ако сте прибегнали към освежаване на имота преди продажба, трябва да знаете, че много хора биха останали доволни ако цветовете им допаднат.

    Комбинацията от черно и бяло е много елегантна и би допаднала на всеки вкус. Зеленият цвят е чудесен за кухня или трапезария, тъй като успокоява очите. Но все пак ма цветове, които не бива да използвате в интериора си.

    Някои проучвания показват, че жилища боядисани в сиво, много блед жълто, цвят теракота и тъмно кафяво се продават на много по-ниска цена. Всъщност и бялото не е особено харесван цвят, ако не е комбиниран с друг. Вероятно бялото се свързва със по-видими следи от замърсявания и освен това прави някои помещения твърде големи и твърде безличнни.
     

    Най-добрият вариант е да боядисате стените в по-неутрални тоново, а акцентите да бъдат в по-ярки цветове.

    продажба на имот по-висока цена на имота съвети за продажба на имот

    Оценка на новината

    0