• Три важни стъпки за постигане на успех според гуруто Тони Робинс

    Три важни стъпки за постигане на успех според гуруто Тони Робинс

    Тони Робинс е един от най-известните експерти по личностно развитие и успех. Той има различно виждане над нещата и това го прави изключително уважаван.

    Три важни стъпки за постигане на успех според гуруто Тони Робинс

    Тони Робинс е един от най-известните експерти по личностно развитие и успех. Той има различно виждане над нещата и това го прави изключително уважаван. Робинс смята, че независимо дали искаме повече пари или по-добри взаимоотношения, можем да го постигнем, но трябва да направим няколко промени. За да пробиеш трябва да направиш три важни стъпки:

    1. Изказ
    Робинс смята, че ако човек иска да успее той трябва да спре да се оправдава. Изтрийте от речника си изрази като „Не мога“. Тони Робинс казва, че когато настройваме ума си да смята, че не може да направи нещо, той ще спре да работи за реализиране на целта. Според експертите трябва да се обграждаме с хора, които вече са преминали през трудноти и са достигнали успеха, и да наблюдаваме как те виждат света.

    2. Стратегия
    „Ако чакате залеза да се появи от изток, няма значение колко сте обнадеждени, няма да го видите, защото стратегията Ви е грешна.“, казва Тони Робинс. Всяко различно начинание изисква различна стратегия. Според него няма универсална стратегия, която работи безпогрешно.

    3. Състояние на духа
    Независимо дали в живота Ви се случва низ от спадове и вече се чувствате твърде изморени и стресирани, трябва да гледате на нещата оптимистично. Всъщност това е свързано по-скоро с енергията, необходима на един човек да продължава да преследва целите си. Трябва да намерите начин да успокоите ума си и да презаредите „батериите“. Състоянието на духа Ви пряко влияе на енергичността Ви, а ако нямате достатъчно енергия няма да имате и достатъчно възможности за пробив, казва Робинс.

    Стратегия Тони Робинс постигане на успех

    Оценка на новината

    0