• Идеалният нов дом? Провери в Nedvijim.com

    Идеалният нов дом? Провери в Nedvijim.com

    Само, който не е пристъпвал към покупка на нов дом, не знае колко сложно може да е това.

    Идеалният нов дом? Провери в Nedvijim.com

    Само, който не е пристъпвал към покупка на нов дом, не знае колко сложно може да е това. Ма няколко неща, на които трябва да обърнете внимание. Покупката на нов дом е много сериозна стъпка и към нея не бива да се прибягва ако всички подробности не са обмислени.

    Когато си харесате нов дом е добре да го разгледате много добре и да обсъдите всички дефекти с продавача. Цената често подлежи на коментари, така че когато забележите нещо, което може да я смъкне – споделете го.

    В днешно време търсенето на нов дом е много по-лесно. Интернет ни предлага много възможности да намерим място, което ни харесва и просто да отидем да го видим. Nedvijim.com е един от най-големите сайтове в България. Той дава възможност на потребителите да преглеждат или да качват обяви за продажба или наем на имот.

    Сайтът дава възможност и за улеснена комуникация между двете страни. Nedvijim.com поддържа и мобилна версия. Екипът казва, че е наясно колко голямо е вълнението покрай покупката на нов дом и колко е трудно да мислиш за нещо друго. Именно затова сайта се сдобива с мобилна версия – за да търсите дома си дори в метрото.

    Все пак вземете предвид няколко неща: 

    1. Цена 
    Никога не правете компромис в цената, която смятате, че можете да отделите. Тук няма да става въпрос за 100-200 лв., а по-високата сума ще удари по джоба Ви твърде силно. Определете си предварително бюджет, който е малко по-нисък от това, което сте готови да платите. 

    2. Квадратура 
    Вземете предвид дали се местите сам или със семейство, от какви помещения имате нужда и какви помещения биха Ви потрябвали в бъдеще. Имайте предвид, че апартаментите ново строителство са с по-малка площ, отколкото е записано, защото към тях се включват и общите части. 

    3. Локация 
    Съобразете закупуването на имот с местоработата си и с това колко близо се намирате до търговски обекти, например. Удобният транспорт и възможностите за забавление също са изключително важни са повечето купувачи. 

    покупко-продажба на имот Nedvijim.com инвестиция в имот нов дом покупка на нов дом

    Оценка на новината

    0