• От къде да си купим земеделска земя

    От къде да си купим земеделска земя

    Търсите ли възможност за инвестиция в земеделска земя?

    От къде да си купим земеделска земя

    Търсите ли възможност за инвестиция в земеделска земя? Ако отговорът Ви е да, трябва да сте запознати с методите за закупуване, както и с възможните места и посредници, предлагащи земеделски земи.

    1. Големи фондове
    Този вариант е добър ако разполагате с достатъчно средства. Гомите фондове предлагат възможност да се закупят няколко земи. Трябва да сте наясно, че често тези фондове вдигат цената на земеделския имот с до 50%. Друг недостатък е, че някои земи вървят в комплект с други. Общо взето доста рядко имате възможност да си купите само един парцел и често с по-атрактивния върви и не чак толкова атрактивен.

    2. Zemedelski.com
    Zemedelski.com е онлайн портал, който свързва продавачите на земеделска земя с потенциални купувачи. Освен за закупуване, потребители имат възможност да открият и обяви за временно ползване на нива, както и за аренда. В Zemedelski.com има хиляди обяви от всички краища на страната. Обявите в сайта са публикувани, както от агенции, така и от частни лица.
    Всеки има възможност да открие вида нива, която най-добре пасва на изискванията му.

    3. Агенция
    Агенциите обикновено прибавят известен процент над сумата. Обръщайки се към агенция, ще получите доста оферти, но всички те ще бъдат на по-висока цена.

    zemedelski.com закупуване на земеделска земя аренда на земеделска земя обработваема земя

    Оценка на новината

    0