• Три лесни стъпки са растеж в кариерата

    Три лесни стъпки са растеж в кариерата

    Да работиш нещо, което харесваш е страхотно. Още по-хубаво е ако работата ти те амбицира да изградиш една успешна кариера.

    Три лесни стъпки са растеж в кариерата

    Да работиш нещо, което харесваш е страхотно. Още по-хубаво е ако работата ти те амбицира да изградиш една успешна кариера. Това не е лесно начинание и е свързано с постоянно самоусъвършенстване и трупане на нови умения и знания. Въпреки това трябва да ти бъде ясно, че изграждането на успешна кариера трябва да започне още в първия работен ден.

    Fortune представи три лесни трика, които ще помогнат на всеки, който иска да започне да изгражда бъдещето си в компанията още от първия си работен ден.

    1. Създай си мрежа от контакти
    Всички знаем, че добрите контакти отварят много врати. Подходящите познанства оказват силно влияние и на кариерния път, според Fortune. Когато вече сте създали собствена мрежа от контакти ще Ви бъде много по-лесно. Не се страхувайте да я използвате.

    2. Приемай съвети
    Някои съвети са добри, други не съвсем. За да вървиш нагоре по кариерната стълбица е необходимо да пресяваш добрите от лошите съвети. В никакъв случай не пренебрегвайте забележките на работодателя си. Обсъждайте с него нещата, които Ви притесняват, защото това е най-добрият начин да разбереш какво е нужно, за да се издигнеш в службата.

    3. Развивай се
    Както вече казахме самоусъвършенстването е важно за растежа в кариерата. Старай се да трупаш нови знания всеки ден и разбира се, да затвърждаваш старите.

    кариера Fortune израстване в кариерата

    Оценка на новината

    0