• Разкажи историята на бизнеса си чрез цветове

    Разкажи историята на бизнеса си чрез цветове

    Във време, в което е абсолютно наложително компаниите да присъстват в интернет, всеки търси възможност да изпъкне чрез по-интересни изображения и истории.

    Разкажи историята на бизнеса си чрез цветове

    Във време, в което е абсолютно наложително компаниите да присъстват в интернет, всеки търси възможност да изпъкне чрез по-интересни изображения и истории. Изображенията са добър начин да разкажем историята на компанията и нейните качества и предимства в социалните мрежи и в сайта си.

    Добрите търговция знаят, че подбора на снимка не се състои единствено в това тя да бъде подходяща и да отговаря на темата. Те обмислят всички – от настроението, което носи до ролята на маркетинговия план.
    Ето как го правят:

    1. Предлагат различни варианти за употреба
    Независимо дали искате да покажете авторитет или искате да информирате потребителите, снимката може да Ви помогне за това. Помислете за всички начини, по които клиента може да използва Вашия продукт или услуга и ги покажете. Не е нужно един продукт да има само едно приложение. Използвайте цветни и забавни снимки, които ще бъдат запомнение.

    2. Комбинират цветовете
    И създават емоция. За никого не е тайна, че цветовете влияят по различен начин на хората. Добрите търговци използват цветовете, за да влияят на настроението. Помислете какво чувство искате да оставите в клиентите си и използвайте цветовете, което биха говорили точно за това.

    3. Разкриват мистерията
    Ако искате клиента да Ви има доверие, не трябва да криете нищо от него. Използвайте социалните мрежи, за да покажете какво се случва зад кулисите на компанията. Можете да покажете как се шият дрехите в компанията или как правите пица в ресторанта си и така нататък. Отново можете да използвате снимки. Те трябва да бъдат с ярки цветове и ясно да се различава какво показват.

    бизнес социални мрежи маркетинг реклама

    Оценка на новината

    0