• Допълнителни доходи? Виж как

    Допълнителни доходи? Виж как

    Днес има много повече за генериране на допълнителни възможности в сравнение с 20 години по-рано, например. Сега хората могат да изкарват пари от почти всичко и най-често използват хобито си.

    Допълнителни доходи? Виж как

    Днес има много повече за генериране на допълнителни възможности в сравнение с 20 години по-рано, например. Сега хората могат да изкарват пари от почти всичко и най-често използват хобито си. Джули Дийн, например е британка домакиня, която със съвсем малък бюджет (някъде около 700 долара) успява да създаде бизнес за над 60 млн. долара. Какво прави тя? Създател е на чантите Cambridge Satchel. В момента едни от най-големите фенове на чантите са Алекса Чънг, Зоуи Дешанел, Ел Фанинс и много други.

    Разбира се, не можем да сравним възможностите, които предлага Великобритания с тези, които предлага България. Все пак, обаче, единственото което е нужно е малко търпение и много добра идея.

    Всички сме добри в нещо. Ето и няколко примера как професията ти не ограничава възможностите.

    Ти си: студент? – Студентите обикновено имат малко повече свободно време, особено ако все още не работят. Това означава, че ако имаш някакво хоби лесно можеш да го превърнеш в бизнес. Обичаш компютърни игри? Стани е-спортист. Ако не знаеш какво е това, ще обясним – това означава да печелиш пари, докато играеш любимите си видеоигри. Наградните фондове са огромни. Преди две години World of Tanks проведе турнира за световна купа в София, а победителят получи 100 хил. евро. Е, не е зле.

    Ти си: счетоводител? – Това е доходоносна професия, но пък със сигурност имаш друго хоби. Например – мода. Веднага ти даваме решение – направи си моден блог. Ако искаш да започнеш да печелиш ще трябва да отделиш доста време и търпение на своя блог, като постоянно качваш снимки и постове. В един момент можеш да правиш доста пари, генерирани от реклами и банери.

    Ти си: програмист? – Чудесно! Значи имаш идея кое как става. А, знаеш ли колко хора имат желание да се научат да програмират? Е, основи си Академия по програмиране и ще разбереш. Това може да се окаже шанса на живота ти и да се превърне в основен доход.

    Ти си: фризьор? – Няма защо да ти обясняваме, че имаш страхптна възможност да направиш печеливш собствен бизнес. Фризьорството е нещо, което се търси винаги, така че обмисли добре възможностите и рускувай.
     

    професии предприемачество собствен бизнес допълнителни доходи

    Оценка на новината

    0