• На какви стартъпи да заложим през 2016г.?

    На какви стартъпи да заложим през 2016г.?

    Както може би се досещате, подходящи за започване бизнеси през тази година ще са бизнесите насочени към технологиите, IT проектите, комуникациите и споделянето на данни и информация.

    На какви стартъпи да заложим през 2016г.?

    Както може би се досещате, подходящи за започване бизнеси през тази година ще са бизнесите насочени към технологиите, IT проектите, комуникациите и споделянето на данни и информация. Ако се чудите точно какъв бизнес да стартирате ние сме ви приготвили няколко предложения, които според Telegraphce се очаква да са много популярни през тази година.

    Активни барове

    Все по-популярни стават баровете, в които може да пиете коктейли, докато играете билярд например. Младежите „се кефят яко” на подобно разчупени неща и със сигурност ще имате успех със създаването на подобно заведение.

    Продажба на умни часовници онлайн

    Преди няколко години, продажбите на часовници бяха силно намалели, но възвърнаха предишните си позиции, разбира се в интернет. С новите „умни часовници”, хората отново започнаха да обръщат внимание на този чудесен аксесоар, защо да не се възползвате от това?

    Сайтове за споделяне

    През последните години бизнесър за споделяне набира сериозна инерция. Вече всеки иска да сподели, това къде е бил, какво е ял, какво си е купил и тн. Възползвайте се от това също!

    Онлайн курсове

    Това е доходоносно начинание, но за целта трябва да имате познания в определена област, както и добри комуникатични умения.

    Умни неща

    В днешно време хората се интересуват от всякакви „умни неща”. Вече има изобретени умни обувки, куфари, огледала и тн. Помислете за нещо, което не е умно, но може да стане и ако имате нюх и сте технологично ореантирани бързо ще изгреете на пазара.

    Фитнес технологии

    Фитнес технологиите са много популярни в днешно време. Технологията Fittech например, е устройство за наблюдение на сърдечния ритъм, изгорените калории, изминатото разстояние, състоянието на съня и др. и се развива изключително бързо. Ако имате идея в тази насока не се колебайте да опитате, а ако измислите уред, който сам да топи излишните килограми на ползвателя си, неминуемо ще станете милиардер!

    Инстрапредприемач

    Това е предприемач, но в рамките на социалната мрежа Instagram. С над 400 милиона потребителя, тя е по-голяма от Twitter и предлага сериозни възможности да превърнете манията си да снимате в сериозен бизнес.

    Гурме бургери

    В последните няколко години, хората започнаха да се връщат към по-здравословния начин на живот и да следят с какво се хранят. В много страни по света се налагат новите вериги за бързо хранене, които обаче залагат на здравословната кухня. Ако имате страхотна рецепта, която е и здравословна, може да имате голям успех.

    Натурална козметика

    Както и с храната, така и с козметиката, хората все повече се насочват към натуралните био продукти. Ако можете да забърквате био помади, през тази година, може да имате успех на пазара.

    бизнес технологии стартъп иновации подходящ стартъп

    Оценка на новината

    0