• Как да създадем успешен интернет бизнес

    Как да създадем успешен интернет бизнес

    Все повече търговци предпочитат да развиват основната си дейност онлайн, защото е нужен по-малък капитал и могат да работят от дома си.

    Как да създадем успешен интернет бизнес

    Тенденцията да се пазаруват стоки и услуги по интернет навлиза все по-дълбоко. Все повече търговци предпочитат да развиват основната си дейност онлайн, защото е нужен по-малък капитал и могат да работят от дома си.

    Много фирми предлагат услуги свързани с изготвянето на сайт или интернет магазин, но истината е, че в повечето случаи, тези услуги трябва да бъдат търсени в различни фирми.
    Ideo е компания която ще Ви предложи абсолютно комплексна услуга. Нейният екип от млади и талантливи хора, ще направи всичко възможно да удовлетвори нуждите Ви и подробно да Ви обясни всичко, което Ви интересува.

    Това, което различава Ideo от конкурентите на пазара е фактът, че те извършват цялостна дейност в Уеб разработките – Web дизайн, изработка на уеб сайтове, електронни магазини, Web 2.0 портали . Това Ви спестява излишно търсене на информация, което би било необходимо ако решите да търсите подобни услуги на различни места.

    Ideo може да Ви предложи и разработка на мобилни приложения, които да работят с най-популярните операционни системи, разработка на бизнес и потребителски софтуер, както и хостинг.

    Зад гърба си фирмата има много успешни проекти, реализирани в страната и Европа.

    Ideo разработка на интернет магазин изготвяне на сайт Web дизайн разработка на софтуер

    Оценка на новината

    5.00