• Преакселераторската програма на Start it Smart набира кандидати

    Преакселераторската програма на Start it Smart набира кандидати

    Предприемачи и стартъпи могат да вземат участие в преакселераторската програма на организацията Start it Smart.

    Преакселераторската програма на Start it Smart набира кандидати

    Предприемачи и стартъпи могат да вземат участие в преакселераторската програма на организацията Start it Smart. Желаещите могат да се записват до 28 февруари. Това е шестото издание на програмата и до сега е регистрана голяма успеваемост на стартъпите.

    10-седмичната програма включва срещи с потенциални инвеститори и ментори и обучения, свързани с етапите на развитие на един успешен бизнес.
    За първи път тази година обучението ще бъде платено, а основателят Никола Янев смята, че това се налага,  за да се постигне по-голяма ангажираност от страна на екипите.

    Преакселераторът вече се е наложил като формат, който подкрепя стартъпите. За успехът му могат да говорят Tickey, betahaus Sofia, Enhancv и много други. Общият размер на инвестициите, които предприемачите са привлекли, в следващите етапи на своето развитие, е в размер на 2 млн. евро.

    Още една новост покрай програмата е, че участниците ще имат ново работно пространство в София Тех Парк. То ще осигури достъп до високи технологии и по-голямо място за развитие.
    Обикновено екипите, участващи в програмата са на идейно ниво. Те имат добър бизнес план, но не знаят как или нямат възможност да започнат сами.

    Програмата ще срещне участниците с ментори като Петър Горялов, който е известен коучър в цял свят, Светозар Георгиев, съосновател на Telerik, Любен Белов, съосновател на LAUNCHub, Елена Маринова, президент на Мусала и много други.
    Програмата ще стартира на 20 март, а записванията трябва да бъдат направени до 28 февруари.

    Start it Smart преакселераторска програма за предприемачи предприемачески организации стартиране на бизнес в България

    Оценка на новината

    0