• Програмата Techstars METRO Accelerator ще финансира стартъпите със 120 хил. евро

    Програмата Techstars METRO Accelerator ще финансира стартъпите със 120 хил. евро

    МETRO и Techstars са едни от най-добрите международни акселератори.

    Програмата Techstars METRO Accelerator ще финансира стартъпите със 120 хил. евро

    МETRO и Techstars са едни от най-добрите международни акселератори. Тази година двете компании обединяват усилията си, за да подкрепят стартиращия бизнес и иновативните идеи в сферата на разработка на приложения и решения за хотелиерския бизнес.

    Новата програма Techstars METRO Accelerator ще даде възможност на 10 стартъпа, от целия свят, да се включат в 3-месечно обучение, на което ментори и експерти ще дават съвети и насоки. Програмата беше представена пред български компании, които получиха персонални съвети за кандидатстване от представители на акселератора.

    Програмата ще започне на 12 юни. Стартъпите могат да подават своите кандидатури до 12 март. Всички компании, които биват избрани да участват в програмата ще бъдат финансирани със 120 хил. евро.
    „Търсим устойчиви екипи. Бизнес идеята може да се променя, да еволюира, но екипът остава до края.“, казва глобалният директор франчайз на Metro Cash&Carry International – Борис Миналай.

    Най-правилният момент за една стартираща компания да пристъпи към преговори за партньорство е, когато има постигнати резултати, според акселератора. За това едно от изискванията към кандидатите е да имат прогрес и постижения в своята дейност.

    програма за стартъпи акселераторска програма на Metro и Techstars Techstars METRO Accelerator

    Оценка на новината

    5.00