• KPD.bg - нова възможност за предприемача

    KPD.bg - нова възможност за предприемача

    Един готов бизнес може да предложи на купувача редица предимства.

    KPD.bg - нова възможност за предприемача

    Стартирането на собствен бизнес в България е свързано с изключително много загубено време в попълване на документи и чакане на опашки в множество институции, в които понякога е трудно да получите нужната информация. Факт е, че бюрокрацията в страната в твърде много.

    Идеята за стартиране на бизнес идва със задължението да премислите хиляди неща. Бюджет, концепция, седалище на фирмата, име, дали ще имате служители, доставчици и още хиляди други неща. Това понякога е толкова трудно, че може да стане причина за оставяне на идеята „на страна”.

    Истината е, че да си предприемач е добър кариерен избор. Собствения бизнес има много предимства, но и много отговорности. Изисква се изключителна воля и много труд за да се утвърди един бизнес на пазара. Според една статистика 90% от бизнеса в Америка фалира още преди първата си годишнина.

    В България не е съвсем така. Тук условията за стартиране на бизнес са по-добри в сравнение с други държави по света. Но крие и много рискове. Именно за това купуването на вече развит и действащ бизнес е една много добра идея.

    Защо да купя действащ бизнес?

    Не казваме, че печалбата ще дойде още през първата Ви седмица, но със сигурност ще дойде по-скоро, отколкото ако изграждате бизнес от нулата. Един готов бизнес може да предложи на купувача редица предимства. Ако решите, например, че искате да купите магазин за козметични продукти, то се предполага, че този магазин вече има изградена мрежа от редовни клиенти и доставчици. Освен това в цената на един бизнес обикновено влиза цялото оборудване в магазина. Така ще си спестите известни главоболия с търсенето на подходящо обзавеждане.

    От къде да купя готов бизнес?

    Най-големият сайт за покупко-продажба на бизнес е Купувам Продавам Бизнес (KPD.bg). В сайта има голямо разнообразие в различни сектори като IT, заведения, строителство, туризъм, спорт, търговия, услуги и други. Там можете да намерите обяви и за покупко-продажба на идеи, обяви за съдружие, бизнес под наем, стоки на едро, франчайз и други. Сайта се сдобива с нови обяви всеки ден. Той е посещаван от хиляди потребители на ден, сред които са и големи бизнес предприемачи, желащи да закупят нов бизнес или интересна идея. Така че, сайтът е подходящ и ако искате да продадете своя готов бизнес.

    Какво друго предлага KPD.bg?

    Ако имате интересна идея за бизнес, но Ви липсват средства за осъществяването й, то в KPD.bg можете да потърсите финансиране. Шансът да откриете човек, който ще пожелае да Ви финансира е огромен, защото както вече споменахме, сайта е посещаван от инвеститори и бизнес магнати.

    KPD.bg продажба на бизнес купувам бизнес бизнес портал действащ бизнес

    Оценка на новината

    5.00