• Българската Sea Harmony ще се бори с най-добрите стартъпи в състезанието на Chivas Regal

    Българската Sea Harmony ще се бори с най-добрите стартъпи в състезанието на Chivas Regal

    Състезанието Chivas The Venture е едно от най-големите в света, където най-добрите стартъпи се опитват да спечелят голямата награда от 1 млн. долара.

    Българската Sea Harmony ще се бори с най-добрите стартъпи в състезанието на Chivas Regal

    Състезанието Chivas The Venture е едно от най-големите в света, където най-добрите стартъпи се опитват да спечелят голямата награда от 1 млн. долара. Тази година една българска компания Sea Harmony също ще се състезава за наградата с още 29 стартъпа.

    Финалът на конкурса ще се проведе през юли в Лос Анджелис. Конкурсът се провежда в няколко етапа, а Sea Harmony успя да стигне до финал. Българската компания е създава проект за вертикални ферми за отглеждане на миди. Идеята на проекта е да се заселят отново мъртвите зони на океаните. Проектът няма аналог в света и дава решение на един глобален проблем.

    Тазгодишните участници в състезанието представиха проекти, които са насочени към промяната на света. Сред тях бяха и стени от мъх за пречистване на въздуха, рециклирани обувки, протеинови блокчета и други. На финала на Chivas The Venture всеки един от финалистите ще има 5 минути да представи своя проект пред журито. То ще бъде съставено от едни от най-големите звезди в бизнеса.

    Финалистите също ще имат възможност да развият своите качества и умения, както и да участват в практически тренировки заедно с различни експерти и лидери от целия свят.

    Chivas The Venture Sea Harmony мидени ферми Chivas Regal

    Оценка на новината

    0