• Българските стартъпи предлагат работа на безплатно събитие

    Българските стартъпи предлагат работа на безплатно събитие

    Споделеното работно пространство Betahaus в София ще събере стартъпи от цялата страна на събитието Startup job fair.

    Българските стартъпи предлагат работа на безплатно събитие

    Споделеното работно пространство Betahaus в София ще събере стартъпи от цялата страна на събитието Startup job fair. То ще се проведе на 25 март, а на него стартиращите компании ще търсят своите нови членове на екипа.

    Компаниите ще представят свободните работни места  на присъстващите. Тази година темата на събитието е “The future of getting a job”. Част от програмата ще включва презентации на тема нови методи за кандидатстване за работа.

    Това е четвъртото издание на Startup job fire и е напълно безплатно. За да участвате, обаче трябва да се регистрирате. За да участват в събитието стартъпите могат да избират между два платени пакета – pro и basic.

    В събитието взимат участие предимно компании с голям потенциал за растеж и развитие. Много от тях предлагат иновативни решения за световни проблеми и продуктите им нямат аналог. Едно от условията за участие в събитието е компанията да не е на повече от 5 години.

    До момента посетителите във всички издания на събитието са над 1000. Някои от участвалите стартъпи са Dronamics, TaxiMe, Uber, TriplePro, Escreo и много други.

    стартъп компании startup job fair betahaus The future of getting a job

    Оценка на новината

    5.00