• Стартира първото българско предаване за стартъпи

  Стартира първото българско предаване за стартъпи

  Първата българска предприемаческа организация в България „Фондация Стартъп“ стартира и първото предаване в България, насочено към стартъпи.

  Стартира първото българско предаване за стартъпи

  Първата българска предприемаческа организация в България „Фондация Стартъп“ стартира и първото предаване в България, насочено към стартъпи. Предаването ще бъде с фокус върху развитието на успешен бизнес в България.

  Предаването Startup Show ще се разпространява през различни канали в интернет, както и на собствен сайт. Водещ на предаването е Ивайло Христов, един от най-успешните предприемачи в страната. В предаването ще се дават въпроси на различни въпроси, свързани със стартирането на собствен бизнес, развиването на някаква идея, отварянето на фирма, наемането на хора и въобще всичко, свързано с бизнеса.

  В предаването ще гостуват и бизнесмени, които ще разказват своите истории, за да вдъхновят аудиторията. Предаването няма да бъде скучно. Епизодите са кратки и хумористични, представящи бизнеса в истинската му светлина.

  Във всеки епизод ще очакват видни финансисти, експерти и инвеститори, които най-добре могат да разкажат каква е бизнес средата в България, къде са пречките и какво трябва да притежава един бизнес, за да бъде успешен.

  Относно организатора на проекта – „Фондация Стартъп“ е неправиелствена организация. В последното десетилетие, фондацията е подпомогнала развитието на бизнес общността в България, организирайки различни форуми, обучения и събития от различен характер – все със предприемаческа насоченост. Дело на фондациията са StartUP Weekend, StartUP Next и още много други събития, вдъхновили и обучили някои от най-големите имена в българския бизнес.
   

  стартъп стартиране на бизнес Фондация Стартъп Startup Show финансиране на стартъп

  Оценка на новината

  0