• „Национален бизнес форум 2017” провокира родния бизнес и европредседателството

    „Национален бизнес форум 2017” провокира родния бизнес и европредседателството

    Събитието се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес - Обединени бизнес клубове със специалната подкрепа на “Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия” и “Българска агенция за инвестиции” при Министерството на икономиката

    „Национален бизнес форум 2017” провокира родния бизнес и европредседателството

    „Национален бизнес форум 2017” ще провокира родния бизнес и българското европредседателство като търси допирните им точки. Бизнес събитието на годината събира представители на Европейската комисия, на Европейския парламент, на българското правителство, посланици, местни и европейски бизнес организации и търговски камари. На 16 ноември  в хотел „Хилтън” те ще дискутират върху “Предизвикателства и възможности пред бизнеса по време на Българското председателство на Съвета на ЕС”. 

    ”Целта на форума е да чуе гласа и на представителите на малкия и средния бизнес, и на европейския елит, и на българския, така че всички заедно да очертаем ефективни общи бизнес политики”, заяви Веселин Халачев, председател на ОБК.  Той издаде в аванс, че министър Лиляна Павлова вече е потвърдила присъствието си на събитието. 

    Еврокомисарят по цифровата икономика и общество Мария Габриел ще направи специално обръщение към участниците във форума. Мария Габриел категорично заявява своята съпричастност и ангажираност към проблемите на бизнеса у нас и необходимостта от популяризирането на добри практики в навечерието на европредседателството.

    БАИ ИАНМСП ОБК Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизне

    Оценка на новината

    0