• Какво очакваме в гейминг сегмента в близките месеци

    Какво очакваме в гейминг сегмента в близките месеци

    Gamescom, най-мащабното изложение за видеоигри в света, се проведе за поредна година в Кьолн, Германия, между 16 и 21 август, белязано от неповторима атмосфера, близо половин милион посетители от цял свят и множество важни обявления, разкриващи ни същината на предстоящи хитови игри и технологии.

    Какво очакваме в гейминг сегмента в близките месеци

    Gamescom, най-мащабното изложение за видеоигри в света, се проведе за поредна година в Кьолн, Германия, между 16 и 21 август, белязано от неповторима атмосфера, близо половин милион посетители от цял свят и множество важни обявления, разкриващи ни същината на предстоящи хитови игри и технологии.

    По правило, това е и времето от годината, когато много запалени геймъри вече могат да маркират важните дати в календара, които бележат премиерите на дългоочаквани продукти. Единствената специализирана българска верига за видеоигри Pulsar Games също се включи в събитието. В следващите редове можете да видите по-важните неща, които ще се случат на игралния фронт в близките месеци, според екипа на компанията. Pulsar Games припомни, че предварителната поръчка на всяка предстояща игра дава 10% отстъпка от крайната цена.

    World of Warcraft: Legion
    Кога излиза: 30.08

    Защо очакваме: WoW е феномен, който в пикови моменти е приютявал из виртуалните си земи над 12 милиона играчи. Характерните за игрите на Blizzard полировка и оптимизация, съчетани с перфектната поддръжка, разнообразието и достъпните игрални механики, превръщат играта в онлайн феномен без аналог. Legion отново ще промени формулата към по-добро и очакваме милиони играчи да се впуснат в новото приключение.


    Pro Evolution Soccer 2017
    Кога излиза: 15.09

    Защо очакваме: Pro Evolution Soccer се завръща и тази година с разгърнат геймплей, много подобрения и интуитивно управление, за да докаже, че това е най-добрата спортна игра и най-истинското футболно изживяване на пазара. Короната в логото на PES не е случайна, защото феновете винаги са били наясно, че това е Кралят.
     

    NBA 2K17
    Кога излиза: 16.09

    Защо очакваме: Септември определено е месецът на спортните симулатори, а NBA 2K17 идва, за да пренесе адреналиновата емоция на Националната Баскетболна Асоциация в собствения ви хол. Ако баскетболът е вашият спорт, това е и вашата игра.
     

    BioShock HD Collection
    Кога излиза: 16.09

    Защо очакваме: Креативни на ниво геймплей и изненадващо драматични и философски като сюжет, екшъните от серията Bioshock бяха едни от стожерите на гейминга от ново поколение. Сега получаваме цялата поредица до момента в общ пакет с бляскава нова визия и купища екстри. Завиждаме на хората, които ще се докоснат до Bioshock за първи път.
     

    FIFA 17
    Кога излиза: 29.09

    Защо очакваме: Футболна симулация от ново поколение, подплатила доказано печелившите си геймплейни формули с нов графичен енджин и фотореалистична визия, заради която страничен наблюдател, който ви гледа как играете, спокойно може да реши, че по телевизията дават истински мач от световен шампионат.
     

    Mafia III
    Кога излиза: 07.10

    Защо очакваме: Поредицата Mafia винаги е залагала на отличен баланс между отворения свят на Grand Theft Auto и солиден фокус върху мрачните си шестедесетарски истории, където никога не е съвсем ясно кой е добрият и кой – лошият. Новата част обещава да изведе формулата до нови висини, а великолепните презентации на Gamescom ни катат да вярваме в това обещание.
     

    WWE 2K17
    Кога излиза: 11.10

    Защо очакваме: Кечът е шоу, което събира милиони зрители пред телевизорите и в залата. Да бъдеш страничен наблюдател обаче е скучно, така че авторите на поредицата ви предлагат директно да се качите на ринга и да извървите пътя си към върха с бойни умения, подли тактики, умели вербални манипулации и перфектно хореографирани излизания пред публиката, насред светлини, пиро ефекти и гръмка музика. В крайна сметка – всичко е спектакъл, така че просто му се насладете подобаващо.
     

    Battlefield 1
    Кога излиза: 21.10

    Защо очакваме: Легендарният отборен мултиплейър екшън се завръща към корените си, но с неочакван, алтернативен поглед към Първата световна война. След дългите години, прекарани в рециклирането на познатата формула, сега от ЕА обръщат гръб на модерните технологии в името на един по-директен и по-личен сблъсък на бойното поле, където не можете да клечите в храстите, въоръжени с футуристичен, компютърно управляван снайпер за дълго, защото опонентът ви може да разполага с кон, сабя и зъл нрав …
     

    Civilization IV
    Кога излиза: 21.10

    Защо очакваме: Най-интелигентната стратегия на пазара се завръща, за да ни напомни, че най-могъщото оръжие във войната за територии са бистрият ум и тактическото мислене. Просто защото в завоевателната игра на шах не винаги побеждава този, които е извадил на бойното поле най-голямото оръдие.
     

    Titanfall 2
    Кога излиза: 28.10

    Защо очакваме: Това е различният екшън от първо лице, добавящ към познатата комбинация от огнестрелно оръжие и противников играч, срещу когото да го насочите, акробатични умения, движение из нивата по вертикала и гигантски роботи. Достъпна и комплексна едновременно, Titanfall 2 е играта, в която можете да се потопите практически мигновено без да се питате кой бутон точно какво правеше, но трябва да прекарате доста часове с нея, за да станете наистина добри.


    Call of Duty: Infinite Warfare
    Кога излиза: 04.11

    Защо очакваме: Ако съществува игра, която всеки и без колебание може да оприличи на високобюджетен холивудски екшън с много стрелба и експлозии, това е серията Call of Duty. Очакваме изпълнена с разруха солова кампания и още по-деструктивен мултиплейър. Ако Battlefield 1 е военният шутър за играчите, подготвили старателно своят тактически план, то Infinite Warfare е заглавието, в което пръстът ви ще залепне на спусъка, а завоите в ситуацията на бойното поле ще бъдат толкова резки и неочаквани, че ще ви се завие свят.

    Dishonored 2
    Кога излиза: 11.11

    Защо очакваме: Защото първата част на Dishonored беше най-адекватното и разчупено продължение на идеите от легендарния Thief, въпреки липсата на допирни точки в заглавието и различните разработчици. Dishonored 2 продължава традицията и мрачният, ретро-футуристичен свят, уникалните умения на персонажите и многобройните начини за разиграване на една и съща ситуация, ни обещават едно продължение, правено с талант и любов към концепцията.

    South Park: Fractured But Whole
    Кога излиза: 06.12

    Защо очакваме: Директният и безобразно циничен сценарен подход на култовия анимационен сериал е пренесен в игралния свят, сатиризирайки безмилостно всякакви модерни и болезнени за обществото ни теми. Отвъд пародията обаче се крие и едно първокласно ролево преживяване, което ще зарадва както феновете на South Park, така и почитателите на класическите RPG-та от златните години на жанра. Всичко, което се иска от играча е да мисли тактически и да притежава чувство за хумор.

    PlayStation VR
    Кога излиза: Коледа 2016

    Защо очакваме: Виртуалната реалност ще бъде сериозната технологична крачка напред през 2016 година, след като повечето от големите играчи вече разкриха картите си и наддаването започна. На този етап, нашите залози падат върху VR очилата на Sony както заради стартовия пакет от обещаващи и разнообразни заглавия, така и заради достъпността на комплекта, който не изисква огромни инвестиции в ъпгрейд на компютъра, за да се насладиш на пълния му потенциал.

    Pulsar Gamescom Pulsar Games най-новите игри

    Оценка на новината

    0