• Смартфон и умен часовник - две добри решения

    Смартфон и умен часовник - две добри решения

    Умният часовник ни помага да се откажем от някои вредни навици, свързани със  смартфона. Как Huawei Watch може да разреши четири типични проблема при смартфоните, които тормозят всеки от нас? Ето го и нашия отговор.

    Смартфон и умен часовник - две добри решения

    Умният часовник ни помага да се откажем от някои вредни навици, свързани със  смартфона. Как Huawei Watch може да разреши четири типични проблема при смартфоните, които тормозят всеки от нас? Ето го и нашия отговор.

    В ежедневието смартфоните имат своята светла и тъмна страна. Те предоставят незабавен достъп до познания и информация, помагат да поддържаме връзка с нашите приятели, освобождават ни от бюрото и компютъра, предоставят забавление и правят работата по-лесна – това са добрите страни. От друга страна, прекалено често седим втренчени в екрана, игнорирайки близките си, домашния любимец и хубавото време навън. Нервно проверяваме за нови известия дори и по време на семеен обяд или вечеря с приятели, или пък ставаме част от тези странни ситуации, когато телефонът ни започва да звъни в киното или по време на бизнес среща, или просто държим смартфона си в някой джоб и това създава неудобство. Как да променим този баланс и да подобрим живота си, като се откажем от тези вредни навици, свързани с използването на смартфона? Технологията идва на помощ, за да ни спаси.

    Проблем:

    Седите с часове със смартфона вместо да излезете навън и да се раздвижите малко. Кучето ви е забравило какво е разходка, вие не си спомняте какво значи да си във форма и скоро всичките ви дрехи ще трябва да бъдат заменени с по-голям размер.

    Решението на Huawei Watch:

    Сложете вашия умен часовник, пуснете Fit приложението и изберете дневната си цел! Благодарение на прецизния сензор за движение Huawei Watch ще може да следи вашата дневна активност, засичайки дали сте излезли на разходка, изкачвате стълби, тичате или тренирате, а с помощта на вградения сензор за измерване на пулса ще може да следи и него, запаметявайки също фитнес резултатите си. А какво се случва, ако сте забравили да излезете на разходка или да спортувате? Huawei Watch ще ви напомни каква е дневната ви задача и колко още ви остава, за да я постигнете. 

    Проблем:

    Независимо къде сте и с кого сте, е трудно  през цялото време да устоите на изкушението и да проверите за нови имейли, съобщения или известия. В ресторант с вашето семейство или на вечеря с приятели, съзнанието ви е някъде другаде и лесно създавате впечатления на отегчен човек или проявявате лоши маниери.

    Решението на Huawei Watch:

    В благодарение на Huawei Watch, който показва новите известия чрез свързания с него Huawei P9, няма да има нужда да гледате телефона си през цялото време. Часовникът ще показва интересните новости, задоволявайки нуждата ви да сте информиран и да знаете какво се случва, а вашето семейство и приятели ще видят, че не държите смартфона си на масата или не се опитвате тайно да погледнете под нея. Най-накрая те ще почувстват, че наистина сте там с тях и имат цялото внимание.

    Проблем:

    Телефонът ви звъни точно когато не трябва! Имате работна среща, но не можете да затворите, защото очакваното обаждане е важно? На кино сте, но смартфонът ви е все още включен, тъй като сте оставили децата с детегледачка, която трябва да звънне, ако нещо спешно се случи?

    Решението на Huawei Watch:

    Успокойте се и пуснете телефона си на „тих“ режим. Чрез връзката между Huawei Watch и Huawei P9 няма нужда всички около вас да разбират за входящо повикване: когато ново съобщение пристигне или имате обаждане, часовникът дискретно ще вибрира, изписвайки заглавието на съобщението, информация на изпращащия или на този, който се обажда. Ако това обаче не е обаждането, което очаквате, можете да го отхвърлите само с едно движение на пръста, лесно и удобно само от часовника, пращайки предварително генерирано съобщение.

    Huawei Huawei смартфон Huawei умен часовник

    Оценка на новината

    0