• Българска компания представя устройство за домашни любимци

    Българска компания представя устройство за домашни любимци

    Случвало ли Ви се е домашния любимец да се отскубне от ръката Ви по време на разходка? Значи знаете колко неприятно и обезпокоително може да е това.

    Българска компания представя устройство за домашни любимци

    Случвало ли Ви се е домашния любимец да се отскубне от ръката Ви по време на разходка? Значи знаете колко неприятно и обезпокоително може да е това. Домашните любимци са част от семейството и всеки от нас ги обича като такива. За да си спестим неприятните ситуации, Findy предлага решение. 

    Findy е българска компания, създала устройството FindyPet. Устройството има за цел да покаже на собствениците на домашен любимец, къде е той в случай на загубване. Устройството има вградена система за позициониране, която праща данни към мобилно приложение и така собственика знае къде е любимецът му във всяка една секунда.

    FindyPet е водо и прахоустойчиво устройство и разполага със силиконово калъфче, което го предпазва от удари. Батерията издържа 20 дни с едно зареждане. Единственото изискване е телефонът на потребителя да поддържа iOS7 или Android 4.3 с Bluetooth 4, за да работи мобилното приложение безпроблемно.

    „Компанията Findy е част от Eleven, а във втория рунд на финансирането се включи и Innovation Cloud.”, коментира Димитър Бесовски, главен изпълнителен директор на компанията.
    Findy стартира през 2015г. и главно разчита на институционни инвеститори.

    Идеята на устройството е да спести на потребителите неприятните емоции, свързани с изгубването на любимеца. Всеки, възползвал се от устройството, може да влезе в мобилното приложение и с натискането на един бутон да види точното местоположение на животното.
    Цената на продукта е около 116 лв.

    Findy FindyPet домашни любимци проследяващи устройства

    Оценка на новината

    0