• Ново поколение селфи-стик идва съвсем скоро на пазара

    Ново поколение селфи-стик идва съвсем скоро на пазара

    Селфи стикът е полезно изобретение, но си има недостатъци.

    Ново поколение селфи-стик идва съвсем скоро на пазара

    Селфи-стикът е полезно изобретение, но си има недостатъци. Освен, че влиза в кадър, той често отчита и грешки, а крайният резултат е размазана снимка на метална тръба.
    През излизането си през 2011г. селфи стикът става тотален хит и това се дължи на бума на смартфони и остарялата мода на стандартното селфи.

    Оказва, че създателят на селфи стика не е единственият с патент за създаването на таково устройство. Дори не е първия с тази идея. Но има късмет и пуска продукта си пръв. Както всяко друго добро изобретение, селфи-стика среща незаконна конкуренция. Копията са много по-евтини от оригинала, а функционалността им е същата.

    Затова, вместо да се жори с многобройната конкуренция, създателят решава да създаде нещо още по-добро. Новото устройство отхвърля възможността за заснемане на стика, защото такъв няма. Освен това ръката Ви няма да се умори докато чакате снимката да стане. То е толкова просто, колкото и практично. Новото поколение селфи-стик ще бъде устройство, чрез което смартфонът се прикрепя към някаква повърхност, а заснемането става чрез дистанционно.

    По новата технология все още се работи, но я очакваме на пазара съвсем скоро. 

    селфи-стик самоснимачка селфи-камера

    Оценка на новината

    0