• Samsung Gear S3 вече поддържа 4G връзка

    Samsung Gear S3 вече поддържа 4G връзка

    Компанията Samsung и нейният смарт часовник Gear S3 Classic са едни от лидерите на пазара.

    Samsung Gear S3 вече поддържа 4G връзка

    Пазарът на смартчасовници расте, макар и с по-бавни темпове. Носимите смарт устройства имат доста предимства, като по-лесен достъп до приложения, компактен размер и най-вече не е нужно да го сваляте от китката си.

    Компанията Samsung и нейният смарт часовник Gear S3 Classic са едни от лидерите на пазара. Gear е предпочитан от потребителите заради своя изчистен и елегантен дизайн, а след подобренията на Samsung вероятно ще измести и конкурентите си. Компанията обяви, че смартустройството вече ще се поддържа 4G свързаност.

    Оригиналният модел е поддържаше тази функция, а връзката беше безжична. Така Gear S3 губеше доста почитатели, които трябваше да се насочат към Frontier версията.
    Компанията все още не е обявила цената на умния часовник, нито кога той ще бъде достъпен за феновете.

    Предполага се, че цената ще бъде около 350 долара, тъй като оригиналната версия на Gear S3 струва толкова.
    Подобрения смартчасовник ще бъде също толкова елегантен, колкото и предшественика си. Запазена е сребърната част на корпуса, която се върти, за да позволи на потребителя да приема или отказва обаждания, да чете съобщения и имейли и да ползва различни приложения.

    Все още не се знае дали LTE мрежата ще повлияе на големината на часовника. Устройството е с вграден GPS и работи със системата Tizen.

    Samsung Samsung Gear S3 4G мрежа LTE свързаност Gear S3 Classic

    Оценка на новината

    5.00