• GPS проследяване на мобилни телефони е най-новата услуга от ИПС 7

    GPS проследяване на мобилни телефони е най-новата услуга от ИПС 7

    GPS проследяването e сравнително нова услуга на българския пазар.

    GPS проследяване на мобилни телефони е най-новата услуга от ИПС 7

    GPS проследяването e сравнително нова услуга на българския пазар. Вече Ви разказвахме как GPS проследяването Ви връща инвестираните средства. Сега е ред да Ви разкажем как ще Ви помогне GPS проследяването на мобилни телефони.

    Тази услуга идва от ИПС 7, лидер във видеонаблюдението. Услугата е изключително полезна за следене на локацията на децата. Във всяка една минута можете да погледнете къде се намира в момента детето или къде е било. Така всяко семейство ще бъде по-спокойно за децата си.

    Приложението може да се инсталира и скрито, което го прави изключително полезно при следене на фирмените телефони в голяма компания. Чрез него ще можете да следите дейността на служителите си без да им създавате дискомфорт.

    Приложението е съвместимо с устройства, работещи с операционна система iOS, Android, Windows и BlackBerry, като за Android е необходима поне версия 1.6 Donut.
    GPS проследяването на мобилни телефони е още една полезна услуга от ИПС 7. Компанията предлага и GPS проследяване на автомобили и видеонаблюдение и денонощен мониторинг.

     

    GPS тракери GPS проследяване GPS проследяване на мобилни телефони

    Оценка на новината

    0