• Galaxy S9 ще бъде най-доброто устройство на Samsung досега

    Galaxy S9 ще бъде най-доброто устройство на Samsung досега

    Преди няколко дни стана ясно, че технологичният гигант Samsung е започнал работа по новото си флагманско устройство Galaxy S9.

    Galaxy S9 ще бъде най-доброто устройство на Samsung досега

    Преди няколко дни стана ясно, че технологичният гигант Samsung е започнал работа по новото си флагманско устройство Galaxy S9, въпреки че емоциите от премиерата на дългоочакваните S8 и S8+ все още витаят сред потребителите. Стана ясно, че Samsung и Qualcomm ще продължат съвместната си работа, за да направят Galaxy S9 още по-добър.

    Макар, че работата по устройствто започва много по-рано, премиерата му вероятно няма да се състои преди 2018г., макар че се очаква да се състои няколко седмици по-рано от заложеното. Samsung вече обсъжда възможностите за създаването на нов процесор Snapdragon 845, с който пръв ще се похвали Samsung Galaxy S9.

    Samsung и Qualcomm заедно създадоха и Snapdragon  835, който присъства в повечето добри смартфони, представени тази година. По новият процесор Snapdragon 845, ще бъде още с по-добра технология, която ще позволи 10% повишение на скоростта и 15% по-ниска консумация на енергия. Всъщност високата скорост на смартфона и издържливата батерия са два от основните критерия, по които потребителите избират смартфона си. И тъй като те са основни характеристики на Galaxy S9, той със сигурност ще бъде желано устройство.

    Официалната премиера на новия смартфон е насрочена за март 2018г.

    Samsung Galaxy S9 Snapdragon 835 Snapdragon 845

    Оценка на новината

    5.00