• iPhone ще дойде със закъснение. Потребителите ще го изчакат

    iPhone ще дойде със закъснение. Потребителите ще го изчакат

    Apple има проблем с производството на няколко различни компонента за новия iPhone8.

    iPhone ще дойде със закъснение. Потребителите ще го изчакат

    Apple има проблем с производството на няколко различни компонента за новия iPhone8. Това може да доведе до малко забавяне на премиерата и смартфонът да бъде представен през октомври, вместо през септември.

    Един от най-големите проблеми пред производството се оказва новият OLED дисплей, с който ще бъде оборудван iPhone 8. Компанията ще използва и нов 3D touch модул, както и добавена реалност в предната камера на устройството. Тъй като тези технологии са нови компанията се нуждае от повече време, за да осигури достатъчно от компонентите.

    Въпреки, че се очаква забавяне, няколко независими едно от друго проичвания показват, че потребителите няма да се ориентират към друг модел смартфон и ще изчакат премиерата на iPhone 8. Забавянето на производството на различни компоненти от части може да се дължи и на това, че и други компании ползват подобни компоненти в моделите си от тази година.

    Apple ще представи няколко независими смартфона, като по непотвърдена информация се очаква само единят да е с OLED дисплей.

    Apple iPhone iPhone 8 кога излиза iPhone 8

    Оценка на новината

    0