• Три нови изобретения, които заслужават да им хвърлиш един поглед

    Три нови изобретения, които заслужават да им хвърлиш един поглед

    Всеки ден в света се появяват хиляди нови изобретения.

    Три нови изобретения, които заслужават да им хвърлиш един поглед

    Всеки ден в света се появяват хиляди нови изобретения. Някои от тях са много свежи допълнения, други са подобрени версии, а трети са абсолютно безполезни. Представяме Ви няколко интересни проекта, които дори са наградени в конкурса A’Design Award & Competition.

    Travel Bra – от името се подразбира, че това е сутиен, предназначен за пътуващите. На пръв поглед той е съвсем обикнове, напомнящ спортен сутиен, но всъщност разполага с няколко скрити джобчета, в които да прибирате пари, кредитни карти, бижута, флашки и всякакви важни малки предмети.

    Gita – вече сме Ви разказали за този куфар. Gita e роботизиран куфар, който следи всяко Ваше движение. Така можете да пренасяте багажа си без да впрягате всичката си енергия, за да влачите куфар, просто защото той сам ще „върви“ след Вас.

    CON Temporary Library – това е мечтата на всеки, който обича да чете. Тази инсталация за библиотека има невероятна архитектура, а в нея са разположени много места, където да поседнете или дори да легнете и да четете любимата си книга.

     

    Gita Travel Bra CON Travel Library

    Оценка на новината

    0