• Galaxy Note 7 се връща на двойно по-ниска цена

    Galaxy Note 7 се връща на двойно по-ниска цена

    Galaxy Note 7 е един от най-обсъжданите смартфони от последните няколко години.

    Galaxy Note 7 се връща на двойно по-ниска цена

    Galaxy Note 7 е един от най-обсъжданите смартфони от последните няколко години. За съжаление на Samsung причината не е добра. Смартфонът беше с проблемна батерия, а известно време след това стана ясно, че проблемът идва от изтичане на литий, който в определени условия предизвиква взрив.

    Компанията се принуди да изтегли смартфоните от пазара, а преди известно време стана ясно, че след като батериите вече са поправени Galaxy Note 7 ще се върне на пазара. Но дали някой би купил смартфона на обичайната му цена? Едва ли. След като Samsung обяви, че ще върне Note 7 на пазара се появиха слухове, че цената на ремонтирания смартфон ще бъде 620 долара.

    По последни данни, обаче Galaxy Note 7 ще бъде на цена 440 долара. Все още не е ясно кога Samsung ще върне окончателно устройството на пазара. Това би трябвало да се случи преди да се появи новото устройство Galaxy Note 8, който би трябвало да бъде представен след няколко месеца.

    Galaxy Note 7 ще се появи и под ново име – Galaxy 7R. Батерията му е подменена с 3200 mAh. В оригинала батерията беше с капацитет 3500 mAh. Другите функции не са променени.

    Samsung смартфон Samsung Galaxy Note 7 гърмяща батерия

    Оценка на новината

    0