• Няколко нови приложения за твоя смартфон

    Няколко нови приложения за твоя смартфон

    Смартфоните са едно от нещата, без които повечето от нас не могат. Всеки от нас постоянно търси обновления за телефона си, като нови теми и приложения.

    Няколко нови приложения за твоя смартфон

    Смартфоните са едно от нещата, без които повечето от нас не могат. Всеки от нас постоянно търси обновления за телефона си, като нови теми и приложения. Днес Ви предлагаме няколко полезни приложения, с които да направите смартфона си още по-добър.

    Felix е „семейно“ приложение. То помага на деца и родители да навлязат дълбоко в света на математиката. Приложението може да реши всяка задача и освен това показва решението разбираемо, за да може детето да го разбере. Нужно е просто да снимате уравнението и софтуерът ще разпознае задачата. Приложението е достъно само за iOS.

    Zoom e едно от най-известните бизнес приложения. Чрез него можете да се свързвате чрез видеочат с 50 други участници наведнъж. Тоест – това  приложение е начин за провеждане на конференция или събрания без да е нужно всички участници да бъдат на едно и също място. Приложението се ползва от над 500 хил. организации. Достъпно е за почти всички операционни системи.

    HelloChinese e идеален вариант за всеки, който иска да научи нов език. Според последните проучвания мандарин ще се превърне в световен език. Но въпреки това този език е изключително сложен. Приложението ще се опита да Ви помогне да научите мандарин по много лесен и забавен начин. Чрез игри ще можете да отваряте различни нива, които от своя страна ще Ви помогнат да тренирате, както писмения, така и разговорния си мандарин. Приложението е достъпно за iOS и Android.

    приложение Android iOS Zoom Felix HelloChinese

    Оценка на новината

    0