• Готините app-ове, с които смартфонът ти ще стане още по-добър

    Готините app-ове, с които смартфонът ти ще стане още по-добър

    Търсите ли си нови приложения? Имаме няколко предложения.

    Готините app-ове, с които смартфонът ти ще стане още по-добър

    Търсите ли си нови приложения? Имаме няколко предложения.

    Beemr е българско приложение, разработено „Експерт вижън мобайл“. Приложението показва всички оферти от магазини, заведенияи търговски обекти, намиращи се в големите градове. За момента приложението е активно само за София, Варна, Бургас и Пловдив.

    Inbox by Gmail е приложение, което Ви позволява да филтрирате мейлите си, като Ви позволява да прегледаде съобщението без да го отваряте. Приложението е достъпно за iOS и Android и е необходимо да ползвате Gmail.

    7 Minute Workout е приложение, което ще Ви помогне да се раздвижите. 7-минутните тренировки се радват на голяма популярност. Приложението се превръща в треньор за 7 минути и ще Ви дава гласови напътствия по време на 12-те упражнения, които трябва да направите за 7 минути. Приложението ще следи и показателите и постиженията. Безплатно е и е достъпно за Android и за iOS.

    Glide е приложение, което ще Ви позволи да стриймвате видео на живо, както и да пращате видеосъобщения. Всички видеосъобщения се съхраняват в облак и така не заемат място в устройството Ви. Чрез Glide можете да организирате групов чат с до 50 човека. Налично е и за Android и за iOS устройства.
     

    Приложения Android iOS нови приложения

    Оценка на новината

    5.00